Blog

reiside maailm eksootiline maad

Tere tulemast hämmastavate seikluste ja põnevate reiside maailma! Kui unistate avada uusi silmaringi ja sukelduda eksootiliste maade kultuuri, ajalugu ja loodusesse, siis olete jõudnud õigesse kohta. Reis24 – aitame hea meelega planeerida unustamatuid reise, mis jätavad erksad muljed terveks eluks.

Kujutage ette, et reisite läbi iidsete templite labürintide, mis on ümbritsetud salapära ja majesteetlikkusega. Saate puudutada iidsete tsivilisatsioonide suurepärast pärandit, õppida kohalikke kombeid ja maitsta erinevaid hämmastavaid kööke.

Aga jalutamine läbi Marrakechi kitsaste tänavate, kus saate maitsta kohalikke hõrgutisi traditsioonilisel turulaadal? Või äkki köidab sind salapärane ja müstiline India? Seal saate külastada Rajasthani majesteetlikke paleesid, kummardada võimsa Taj Mahali ees ja sukelduda selle hämmastava riigi värvide, lõhnade ja helide atmosfääri.

Maailmas on palju riike, millest teatakse vähe. Kutsume teid minema avastamata ruumidesse ja tutvuma nende ainulaadsete traditsioonide ja kultuuriga. Balile reisimine võimaldab kogeda kohalike erakordset külalislahkust, sukelduda iidsete rituaalide atmosfääri ning nautida kauneid randu ja maalilisi riisiterrasse.

Kuid meie pakkumised ei piirdu ainult eksootiliste riikidega. Samuti saame pakkuda põnevaid reise mujale maailma. Parimad pakkumised Türgi armastatuimatesse kuurortidesse, päikeselisse Egiptusesse ja rahulikku Bulgaariasse, imekaunisse Montenegrosse ja kaunisse Kreekasse.

Me hoolitseme teie reisi iga detaili eest. Meie professionaalsetest professionaalidest koosnev meeskond, kellel on laialdased kogemused reisivaldkonnas, on valmis teie reisiunistust ellu viima.

Ärge jätke kasutamata võimalust näha maailma kogu selle hiilguses. Võtke meiega ühendust juba täna ja alustage oma järgmise põneva reisi planeerimist! Garanteerime, et see muutub unustamatuks ja jätab kirjeldamatu mulje. Ootame sind!

Päikeselist Türki!

✨ Võtke ette imeline reis Türki! ✈️🌍
🌟 Tere tulemast ilu, kultuuri ja seikluste hämmastavasse maailma! Türkiye on koht, kus täituvad unistused unustamatust puhkusest. Kas on võimalik vastu seista liivarandade, ainulaadsete ajaloomälestiste ja lõputute meelelahutusvõimaluste kunstilisele kombinatsioonile?
🌊 Türgi lummavad rannikud levitavad oma võlu igale reisijale. Peened kuurordid nagu Antalya, Marmaris ja Bodrum ootavad teid liivarandade, sädeleva sinise vee ja nahka paitavate päikesekiirtega. Nautige jalutuskäike piki rannikut, lõõgastuge päikesevarju all lamamistoolil või proovige kätt veespordis – selles paradiisis on kõik võimalik.
⛰️ Ja kui unistad seiklustest ja avastamisest, on Türgi valmis Sulle pakkuma uskumatuid võimalusi. Sukelduge suurte tsivilisatsioonide rikkalikku ajalugu, külastage iidseid Efesose ja Trooja linnu, imetlege Istanbuli suurejooneliste monumentide hiilgust või seiklege Kapadookia vapustavate monumentide imelisse maailma. Teid ootavad vapustavad arhitektuurilised meistriteosed, püha jõu paigad ja peadpööritavad maastikud, mis jätavad unustamatu elamuse.
🍴 Mis puudutab gastronoomilist naudingut, siis Türgi on tõeline gurmaanide paradiis. Maitske Türgi köögi ainulaadseid maitseid – maitsvaid liharoogasid, lõhnavaid vürtse, värskeid puu- ja köögivilju, aga ka maitsvaid magustoite. Türgi restoranid kostitavad teid hea meelega rahvuslike hõrgutistega ja rahuldavad ka kõige peenema maitse.
🎉 Tule Türki ja lase end täielikult lõõgastuda, unusta igapäevane sagimine ja naudi elu täiel rinnal. Ole külaline külalislahkel maal, kus siirus ja soojus kohtuvad sind igal sammul.
🌞 Türki reisimine on unustamatu hetk, mis jääb teie mällu igaveseks. Reisige sellesse uskumatusse riiki ja laske endal kogeda kõiki selle eeliseid ja maagiat. Broneerige oma reis juba täna ja avage uks unustamatute seikluste maailma! 🌍✨

GÜRAL hotellid Türgis

🌴 Tere tulemast luksuse ja mugavuse maailma – GÜRAL hotellid Türgis!
🌟 Hotell GÜRAL pakub ületamatut teenindustaset ja ainulaadseid võimalusi täiuslikuks puhkuseks. Tutvuge elegantsete ja luksuslike tubadega, mis on sisustatud rafineeritult ja pöörates tähelepanu igale detailile. Teid ümbritseb mugavus ja mugavus, mis muudab teie viibimise unustamatuks.
🏝️ Avasta GÜRALi hotelle ümbritsevad suurepärased rannad ja kaunid maastikud. Õrn päike, türkiissinine vesi ja valge liiv loovad ideaalse kombinatsiooni täiuslikuks puhkuseks mere ääres. Nautige surfiheli, lõõgastuge lamamistoolil ja laske end soojade päikesekiirte all täielikult lõõgastuda.
🍽️ Gastronoomiline teekond GÜRALi hotellides pakub teie maitsele tõelist naudingut. Gurmeekööki pakkuvad restoranid meeldivad ka kõige kogenumatele gurmaanidele. Maitske kohaliku ja rahvusvahelise köögi oivalisi kulinaarseid hõrgutisi, nautige erinevaid värskeid tooteid ja aromaatseid vürtse, et luua unustamatu kogemus igal söögikorral.
🏊‍♀️ Aktiivse puhkuse otsijatele pakuvad GÜRAL hotellid erinevaid sportimis- ja meelelahutusvõimalusi. Kasutage soolase vee basseine, tipptasemel seadmetega spordikeskusi või proovige erinevaid veespordialasid. Teil ei hakka hetkekski igav!
💆‍♀️ Sukeldu GÜRALi hotellide spaakeskustes lõõgastumise ja õndsuse maailma. Laske professionaalsetel massööridel ja terapeutidel hoolitseda teie heaolu eest ning taastada keha ja hinge harmoonia. Saunad, kümblustünnid ja mitmesugused hooldused aitavad kaasa täielikule lõõgastumisele ja taastumisele.
🌟 Puhka kindlustundega GÜRALi hotellide poolt pakutava hoolitsuse ja tähelepanuga. Koos nendega sukeldute ületamatu luksuse ja naudingu maailma. Need asuvad Türgi kaunites nurkades ja saavad teie varjupaigaks, kus saate kogeda tõelist reisimõnu.
✨ Hotell GÜRAL on garanteeritud valik neile, kes otsivad täiuslikku kombinatsiooni luksusest, mugavusest ja kvaliteetsest teenindusest. Ärge jätke kasutamata võimalust kogeda seda unustamatut atmosfääri. Broneerige oma unistus juba täna ja lubage endale unustamatu elamus peatudes Türgis GÜRAL Hotelsis! 🌴🌞

MAXX ROYAL RESORTS

MAXX ROYAL RESORTS on hotellikett, mis pakub reisijatele ainulaadset puhkusekogemust. Need hotellid on tuntud oma mugavuse, luksuse ja laia teenustevaliku poolest, mis rahuldavad ka kõige nõudlikumaid külalisi.
Majutusasutusest MAXX ROYAL RESORTS leiate mitmesuguseid hotelle üle maailma, millest igaüks pakub oma ainulaadset atmosfääri. Ükskõik, kas soovite veeta oma puhkust rannikul, mägedes või suurlinnas, on MAXX ROYAL RESORTS teile ideaalne valik.
Kohe kui jõuate hotelli MAXX ROYAL RESORTS, tervitavad teid sõbralik personal, kes on valmis pakkuma teile kõrgeimat teenust. Oodake avaraid ja mugavaid tube, mis on sisustatud kaasaegse mööbli ja mugavustega. Siit leiate kõik mugavaks peatumiseks vajaliku, sealhulgas konditsioneeri, televiisori, minibaari ja tasuta WiFi-ühenduse.
MAXX ROYAL RESORTS on tuntud ka oma mitmekesise restoranide ja kohvikute valiku poolest, kus saate nautida peeneid toite. Kahtlemata leiab menüüst roogasid igale maitsele. Traditsioonilistest roogadest kuni rahvusvaheliste kulinaarsete hõrgutusteni on erinevaid kööke üle kogu maailma.
Puhkus MAXX ROYAL RESORTSis ei piirdu ainult hotellis viibimisega. Leiad palju võimalusi aktiivseks puhkuseks ja meelelahutuseks. Võite külastada spaasid, spordikeskusi, basseine, samuti veeta aega rannas või vabas õhus. Golfihuvilistele on saadaval esmaklassilised golfiväljakud.
Olenemata sellest, kas reisite üksi, pere või sõpradega, MAXX ROYAL RESORTS pakub suurepäraseid võimalusi puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Saate nautida looduse ilu, suurepärast teenindust ja suurepäraseid mugavusi, et muuta teie puhkus unustamatuks.
Seega, kui otsite hotelli, mis pakub mugavust, luksust ja erinevaid teenuseid, on MAXX ROYAL RESORTS suurepärane valik teie järgmiseks reisiks.

Rixos on koht, kus iga unistus täiuslikust puhkusest saab reaalsuseks.

🌟 Puhkamine Türgi Rixose hotellides on ületamatu võimalus sukelduda lõõgastumise ja naudingute luksuslikku maailma. Rixos on tuntud ja prestiižne hotellikett, mis pakub oma külalistele esmaklassilist teenindust ja laia valikut mugavusi.
🏖️ Rixose hotellide üks põhiomadusi on nende asukoht. Neid leidub sageli Türgi atraktiivsetes turismipiirkondades, mida ümbritsevad suurepärane loodus ja kaunid rannad. Saate nautida maalilisi vaateid ja teie ees laiuvaid puhtaid liivarandu.
💎 Rixosesse jõudes sukeldute luksuse ja mugavuse atmosfääri. Maitsekalt sisustatud toad pakuvad teile mugavust ja lõõgastust pärast rannas või aktiivses meelelahutuses veedetud päeva.
🍽️Rixose hotellide üks peamisi omadusi on restoranide ja baaride mitmekesisus. Siin saate nautida laia valikut gurmeeroogasid erinevatest maailma köökidest. Gurmaanisõpru rõõmustavad iga roa kvaliteetsed koostisosad ja ületamatu maitse. Lisaks pakuvad Rixose hotellid erinevaid baare, kus saab nautida värskeid jooke ja kokteile.
💆‍♀️ Kogege Rixose spaades tõelist õndsust. Lõdvestage pinges lihaseid ja lõõgastuge mullivannides, nautides samal ajal professionaalset massaaži ja nahahooldust.
🏋️‍♂️ Aktiivseks elustiiliks pakub Rixos erinevaid kehalisi tegevusi, sealhulgas spordikeskusi, tenniseväljakuid ja veespordialasid. Teie keha ja hing on õnnistatud!
👨‍👩‍👧‍👦 Perepuhkus? Rixos on kõik, mida vajate mugavaks koosviibimiseks oma lähedastega. Erinevad majutusvõimalused pakuvad kõigile pereliikmetele mugavust ja lõõgastumisrõõmu.
✨ Olenemata sellest, kas olete puhkusel pere, sõprade või romantilisel puhkusel, pakuvad Rixose hotellid erinevaid majutusvõimalusi, mis vastavad teie igale vajadusele. Alates peretubadest ja sviitidest kuni villadeni ja privilegeeritud teenusteni on teil võimalus valida endale sobivaim.
✨ Rixose hotellid on esmaklassilise teeninduse, mugavuse ja unustamatute elamuste tagatis. See on teie võimalus puhata igapäevasest saginast ja sukelduda tõelise lõõgastuse maailma. Sukelduge Rixose luksuslikku maailma ja lõõgastuge täiel rinnal, lubades endal nautida Türgi suurepärast teenindust ja ilu. Sellest saab puhkus, mida mäletate naeratusega näol.

Kreeka

🇬🇷 Tere tulemast Kreekasse – riiki, millest paljud unistavad! 🌺💙 See on koht, kus ajalugu põimub loodusega ja kultuur kohtub suurepäraste randade ja saartega.
⛰️ Kreeka on tuntud oma rikkaliku iidse tsivilisatsiooni pärandi poolest. Siit leiate palju arheoloogilisi paiku, sealhulgas iidseid templeid, amfiteatreid ja varemeid, mis räägivad selle riigi suurepärast lugu.
🏝️ Kuid Kreeka on kõige paremini tuntud oma saarte poolest. Egeuse meri ja Joonia saared pakuvad hingematvat ilu ja erinevaid maastikke. Alates liivarandadest ja rohelistest saartest kuni kiviste lahesoppide ja Türgi siniste veteni on igale reisijale ideaalne saar.
🏖️ Kreeka saartel saab nautida päikest ja merd. Kreeka rannad on tuntud oma ilu ja puhtuse poolest. Siin saate lõõgastuda kuldsel liival, sukelduda selgesse vette ning nautida rahu ja vaikust.
🏛️ Suurepärased linnad nagu Ateena ja Thessaloniki pakuvad segu iidsest ja kaasaegsest. Sukelduge kitsaste tänavate, traditsiooniliste kõrtside ja maaliliste väljakute atmosfääri. Kreeka külalislahkus ja soojus tervitavad teid kõikjal.
✨ Kreeka on koht, mis inspireerib, noorendab ja paneb oma ilu armuma. Veetke saartel aega, avastage nende ainulaadseid omadusi ja sukelduge rahulikkuse ja rõõmu atmosfääri.

Uus võimalus: jõulud Gran Canarial

Gran Canaria on suurepärane valik jõulude tähistamiseks. Saar on osa Kanaari saartest ja asub Aafrika ranniku lähedal Hispaanias. Siin saate nautida sooja kliimat, kauneid randu, kaunist loodust ja rikkalikku kultuuri, mis muudavad teie jõulud unustamatuks.
Jõulude ajal Gran Canariale reisimine pakub palju võimalusi lõbutsemiseks ja lõõgastumiseks. Sind ootavad traditsioonilised jõuluturud ja pidulikud üritused, kust saab osta kingitusi ja nautida pühadehõngu.
Gran Canaria pakub ka ainulaadseid võimalusi välitegevusteks. Saate nautida veespordialasid, nagu surfamine, purjelauasõit ja sukeldumine, aga ka mägedes jalutuskäike, et nautida saare kaunist maastikku.
Gran Canaria annab teile suurepärase võimaluse veeta jõulud soojas ja külalislahkes õhkkonnas, sukelduda kohalikesse traditsioonidesse ja nautida puhkust ühel kaunimal saarel. Head reisi!

Kombineeritud pakett Bangkok (3 ööd) -Pattaya (ülejäänud ööd)

Kombineeritud puhkus, mis hõlmab erinevate kohtade külastamist, on suurepärane viis aega sisustada, kogeda mitmekesiseid elamusi ja tunda palju meeldivaid emotsioone. Bangkokis ja Pattayas veedetud 3 ja vastavalt 10 päeva pikkune reis pakub mitmeid eeliseid:

  1. Kultuuride ja atmosfääride mitmekesisus. Bangkok ja Pattaya on kaks täiesti erinevat linna, millel on oma ainulaadsed omadused. Bangkokis saate tutvuda Tai rikkaliku kultuuriga, külastada paljusid templeid ja ajaloolisi vaatamisväärsusi. Pattaya pakub lõdvestunud õhkkonda koos kaunite randade, veeparkide ja meelelahutusüritustega.
  2. Merepuhkus. Pattayas on teil piisavalt aega rannapuhkuseks ja sooja mere nautimiseks. See on suurepärane võimalus lõõgastuda, ujuda ja nautida rannajoone ilu.
  3. Meelelahutus ja aktiivne puhkus. Mõlemad linnad pakuvad palju meelelahutusvõimalusi ja aktiivset puhkust. Bangkokis saate sukelduda suure linna saginasse, külastada traditsioonilisi turge, restorane ja ööklubisid. Pattaya on tuntud mitmekesise veespordi, teemaparkide ja elevantidega sõitmise poolest.
  4. Gastronoomiline nauding. Tai kööki peetakse üheks maailma parimaks. Saate proovida mitmesuguseid roogasid erinevates restoranides ja tänavatoidukohtades nii Bangkokis kui ka Pattayas.
  5. Võimalus tutvuda kohalike traditsioonidega. Teil on ainulaadne võimalus sukelduda kohalikku kultuuri, kommetesse ja traditsioonidesse, mis teeb teie puhkuse veelgi rikkalikumaks ja meeldejäävamaks.
  6. Reisimise mugavus. Kombineeritud marsruut võimaldab teil kogeda mitmekesisust, kulutades samal ajal vähe aega reisimisele. Pattaya asukoht otse Bangkokist lähedal muudab selle reisi loogiliseks ja mugavaks.

Ärge unustage kaaluda kliima ja aastaaegade eripära, et nautida mugavat puhkust. Kokkuvõttes lubab Bangkokis ja Pattayas veedetud kombineeritud puhkus olla erksam, mitmekesisem ja unustamatum!

Unikaalne kombineeritud reis Indoneesiasse – Ubud (4 ööd) ja Kuta (10 ööd)!

Indoneesia on hämmastav riik, kus on rikkalik kultuuripärand, hingematvad maastikud ja külalislahked inimesed. Sellel teekonnal kutsume teid sukelduma kahte täiesti erinevasse maailma – eraldatud lõõgastusesse Ubudis ja elavasse ellu Kutas.

Ubud (4 ööd): täielik lõõgastus ja sukeldumine Bali vaimus. Saab nautida looduse vaikust ja ilu, külastada riisiterrasse, templeid, koskesid, samuti proovida jooga- ja meditatsioonitunde. Veetke aega oma privaatse basseiniga villas või hubastes hotellides, kust avaneb vaade džunglile.

Kuta (9 ööd): sukelduge Bali ööelu elavasse atmosfääri. Kuta on tõeline paradiis surfajatele ja ostjatele. Avastage lainelise veega liivarandu ja nautige kohalikku kööki erinevates restoranides ja kohvikutes.

Kuta on üks populaarsemaid turismipiirkondi Balil, Indoneesias. Saare lõunaosas asuv Kuta on kuulus oma laineliste randade, erinevate poodide, restoranide, ööelu ja surfamisvõimaluste poolest. Siin on mõned Kuta peamised omadused:

Rannad: Kuta rannad on lihtsalt hämmastavad. Kuta peamine rand, mida nimetatakse lihtsalt “Kuta rannaks”, ulatub miilide pikkuseks ja on ideaalne koht päevitamiseks ja surfamiseks. Lained sobivad nii algajale kui ka kogenud surfajale.

Ostlemine: Kuta on tõeline paradiis shopahoolikutele. Siit leiate palju poode, kust saab soodsate hindadega osta suveniire, riideid, ehteid ja muid kaupu. Läheduses on ka kuulus Legiani tänav ja populaarne Beachwalki ostukeskus.

Ööelu: Kuta on kuulus oma paljude baaride, ööklubide ja restoranide poolest, mis pakuvad erinevaid meelelahutusi ja pidusid. Selles piirkonnas toimub alati midagi ja saate nautida elavat muusikat, tantsu ja kohalikke kokteile hiliste õhtutundideni.

Kultuurilised vaatamisväärsused: Vaatamata oma kuulsusele populaarse kuurortpiirkonnana pakub Kuta ka võimalust tutvuda Bali kultuuripärandiga. Bali kommete ja rituaalide kohta lisateabe saamiseks võite külastada lähedalasuvaid templeid ja templeid, nagu Pura Luhur Uluwatu.

Surfamine: Kutat peetakse üheks Bali parimaks surfikohaks. Kui olete algaja, leiate siit surfikoolid koos professionaalsete juhendajatega, kes aitavad teil seda põnevat spordiala omandada.

Kuta on koht, mis pakub katkematut elu ja mitmekesist meelelahutust. See meelitab ligi nii aktiivset puhkust otsivaid noori kui ka perereisijaid, kes otsivad erinevaid elamusi ja seiklusi. Kui otsite kombinatsiooni lõbusatest hetkedest, suurepärastest randadest ja ostlemisest, on Kuta ideaalne koht teie reisiks Balile.

Ühendades Ubudi ja Kuta, saate unustamatu kogemuse, kus saate hinnata Bali tõelist mitmekesisust. Kas olete valmis selle põneva seikluse ette võtma?